Bomiltech Recycling Systems
Importeur van apparatuur voor afvalverwerking en recycling.

Het leveringsprogramma omvat een grote verscheidenheid aan shredders, ontwateringspersen, briketteerpersen en vatenpersen.
Daarnaast biedt Bomiltech Recyclings Systems complete lijnen aan voor het verwerken van autobanden tot rubbergranulaat en rubberpoeder.


Verkleinen

Stacks Image 5833
Hoe gesegmenteerder de afvalstroom, hoe specialistischer ook de verkleiningsapparatuur. Steeds vaker wordt een shredder speciaal ontworpen voor één soort afval. Bekend waren al shredders voor papier en kunststoffen. Nieuwer zijn die voor tapijten, banden en gevaarlijk afval. Ook de markten voor shredders verschuiven. In toenemende mate worden ze bijvoorbeeld gebruikt voor het verkleinen van afval dat verbrand gaat worden.


Pelleteren

Stacks Image 5843
Een goed voorbeeld is deze vatenpers, die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Geschikt voor het persen van zgn. drums, of zelfs in een afmeting die speciaal is ontwikkeld voor het persen van aerosols.
In beide gevallen is er sprake van een volumereductie die een grote, positieve invloed heeft op uw afvoerkosten.
Pelleteren

Deze site is in aanbouw!
Voor uw vragen kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen!


Briketteren

Stacks Image 2511
Briketteren van ferro- en nonferro spanen en slijpslib neemt grote vlucht.
Met de Bomiltech briketteersystemen kunnen de meeste spanen en slijpsels direct bij de verspanende machines, zonder toeslagstoffen en zonder voorbehandeling gebriketteerd worden. Ook koel- en smeermiddelen worden bij het briketteren uitgeperst en teruggepompt. Dit geeft vaak een gewichtsreductie van tot 50%, terwijl deze oliën ook weer herbruikbaar zijn.


Tabletteren

Stacks Image 5893
Een breed scala van High Tech, veelzijdig, betrouwbaar, zuinig en eenvoudig te bedienen rotatiepersen getest en gebruikt over de hele wereld door de grootste laboratoria.
tabletpersen


Autobandenrecycling

Stacks Image 5903
Dè oplossing!
Bomiltech heeft de oplossing met de Tyrus granulatie installatie, opnemen van de unieke TS100 band Shredder systeem. Dit neemt weg het probleem hoge verbruikbare kosten en brandgevaar opleveren als alle staal wordt verwijderd voorafgaand aan granulatie nemen plaats.
autobandenrecycling


Ontwateren

Stacks Image 5898
Kostenverlaging door Solid-vloeistof-scheiding
Wij bieden maximale waarde gebruik in onze technologie door:
• volkomen overtuigend scheiding resultaten
• complete afhandeling technologie in modulaire opbouw
• zeer goede beschikbaarheid van faciliteiten
• minimale onderhoudskosten
ontwaterings-schroefpersen


WEEE recycling

Stacks Image 5908
Een van de grootste uitdagingen waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd is te herstellen waardevolle grondstoffen van elektrisch en elektronisch afval. Meer dan 40 miljoen ton per jaar wereldwijd en een verwachte verdubbeling van het volume in 2025 zijn zowel een uitdaging als een kans.
Er is enorm potentieel voor groei in alle consument gebaseerde markten voor recyclingbedrijven, back-up gemaakt door de afgifte van AEEA Richtlijn, en deze markten moeten worden veilig en economisch ontwikkeld met goed ontwikkelde technologie.
WEEE recycling


Sterilisatieafval recycling

Stacks Image 5918
Efficiënte oplossingen voor het verkleinen en sorteren van afval, speciaal afval en omvangrijk afval.

Het verkleinen en sorteren van afval en afval is een van de centrale uitdagingen in de terugvoerleiding. En voor deze uitdagingen, er is een perfecte oplossing voor elke toepassing met de ERDWICH-instellaties
sterilisatieafval recycling


Koelkastrecycling

Stacks Image 5913
Efficiënte verwerking van
CFC- en HC-schuim koelkasten!

Miljoenen oude koelkasten moeten elk jaar alleen al in Duitsland worden verwijderd. Ze zijn goed voor meer dan 40% van het totale volume van elektronisch afval en zijn de belangrijkste fractie naast Elektronika van de consument.
koelkastrecycling

Shreddermessen

Shredddermessen ten bate van de recycling industrie:
Voor recycling van o.a.: Hout, kunststof, rubber, glas, enz enz. hebben wij de juiste vervang-messen voor u.
Shreddermessen

Gebruikte machines

Bomiltech recycling systems heeft ook een groot aantal gebruikte machines. Deze geheel gereviceerde machines kunnen voor een concurrerende prijs worden geplaatst.